OV-coach stagiair

Aan de slag als stagiaire

Kom stagelopen als OV-coach! Gedurende deze stage leer je inwoners van de Vervoerregio zelfstandig reizen, hoe je de deelnemer en hun netwerk het beste hierin kunt coachen en maak je kennis met mensen die verschillende vormen van beperkingen hebben. Dit doe je door mee te reizen, gesprekken te voeren en hulpmiddelen te ontwikkelen. Naast de trajecten word je betrokken bij andere werkzaamheden, zoals voorlichting en workshops over de OV-coach.

Voor het project OV-Coach zoeken wij stagiaires. Tijdens je stage leer je op een leuke manier omgaan met verschillende mensen en hun beperkingen. Samen met hen werk je aan een positief doel namelijk het vergroten van hun participatie, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Je krijgt uitgebreide begeleiding en we helpen je om middels trainingen je verder te ontwikkelen als professional.

 

Heb je een leergierige, hulpvaardige en flexibele houding. Zit je in het 2e jaar van HBO Social Work, Toegepaste Psychologie of in het 2e of 3e jaar MBO niveau 4 Sociaal werk dan is de OV-Coach voor jou een interessante stageplek.

Wij bieden:

  • een leerzame, leuke en uitdagende stageplek,
  • goede stagebegeleiding van professionals binnen het sociaal domein,
  • intervisiebijeenkomsten met andere studenten,
  • deskundigheidsbevordering: workshops en themabijeenkomsten,
  • volop mogelijkheden om naast het project kennis te maken met de organisatie MEE Amstel en Zaan en de doelgroep waar zij voor werken,
  • een stagevergoeding conform CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een uitgebreidere functieomschrijving kun je vinden op de vacaturebank van jouw opleiding.

Interesse?

Stuur een mail met een korte motivatie en jouw CV naar ov-coach@mee-az.nl. Als we jouw motivatie en CV hebben ontvangen, nodigen we je uit voor een (video)gesprek. Tijdens dit gesprek leren we je graag beter kennen, vertellen we je meer over het project en wat er van je verwacht wordt als OV-coach. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen. Heb je vooraf al vragen over de stage dan kun je bellen naar 020 308 45 00 (gratis).